Η Seleroy Trading Limited σε αυτόν τον ιστότοπο ενεργεί ως διαμεσολαβητής εκ μέρους και για λογαριασμό των αιτούντων/συνεργατών, φέρνοντας τους πελάτες σε επαφή με τρίτους, αξιόπιστους εμπειρογνώμονες των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου, για το τι κάνουν. Η εταιρεία εργάζεται για μια αμοιβή που εκπίπτει κατά τη στιγμή της επιτυχίας της πλήρους ολοκλήρωσης των δύο που εισάγουν τη συναλλαγή ισοτιμίας. Όχι πριν όχι μετά.

Είμαστε μέρος, ως ιστοσελίδα, ενός οργανωμένου συστήματος διδασκαλίας προτραπεζικών υπηρεσιών σε ήδη πτυχιούχους επαγγελματίες συμβούλους σε διεθνείς εκδηλώσεις όπως λογιστές / οικονομολόγους / δικηγόρους όταν το ζητήσουν. Σκοπός είναι η γνώση να είναι χρήσιμη για το χαρτοφυλάκιο των πελατών της, ώστε οι υπηρεσίες που είναι για λίγους, να είναι οι πολλοί. Δεν είναι δυνατόν για όλους, δυστυχώς, γιατί πρέπει να υπάρχει κάποια βασική ακαδημαϊκή εκπαίδευση για κάθε υποψήφιο για συνεργασία/συμμετοχή να έχει τουλάχιστον ακαδημαϊκή εκπαίδευση λυκείου, ή να έχει πτυχιούχο σύμβουλο. Οι συνεργάτες της Seleroy trading περιορισμένη μέσω του οικονομικού διευθυντή Ανδρέα Κωνσταντίνου, έχουν άδεια στις δραστηριότητές τους και επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους με οργανισμούς από τους μεγαλύτερους στον κόσμο στον τομέα τους. Ασφαλιστικές εταιρείες, τραπεζικοί οργανισμοί κατασκευαστικές εταιρείες και άλλοι που διαχειρίζονται δισεκατομμύρια funds Κάποιοι οργανισμοί από το Ηνωμένο Βασίλειο όπου έζησε για περίπου μισό αιώνα ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Είμαστε μια εταιρεία γενικών δραστηριοτήτων που σε αυτόν τον ιστότοπο κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να έχει υπηρεσίες / προϊόντα μέσω του ιστότοπου πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από εξειδικευμένους τεχνοκράτες που είναι ο καθένας ειδικός στην ειδικότητά του. Η Seleroy Trading Limited είναι εγγεγραμμένη στην Κύπρο. Διεύθυνση: Βασίλης Μιχαηλίδης 3 Λεμεσός – Κύπρος. Πιστοποιήστε δημόσιους λογιστές / δικηγόρους / τεχνοκράτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, γραφεία σε οκτώ χώρες.

— Λογιστές της εταιρείας www.globalservices.com.cy

Δείτε τη στήλη Iapetos στην ιστοσελίδα για πληροφορίες πριν αποφασίσετε για οποιαδήποτε συμμετοχή.

Προηγμένες γνώσεις προηγμένες υπηρεσίες. Προγράμματα χρηματοδότησης και εξαγωγής ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων με όρους καλύτερου εισοδήματος για τον αγροτικό παραγωγό και έμπορο μέσω της Seleroy Trading Limited. Έχουμε τις επαφές γνώσης, την πρόθεση να μεσολαβήσουμε για μια καλύτερη ζωή για το παρόν και το επόμενο από τη διοίκηση. Οι καλές προθέσεις είναι το μήνυμα, για μια καλύτερη κοινωνία.